Säkerhetskultur som utbildare, föredragshållare och moderatorer

Vi på Säkerhetskultur har stor erfarenhet av att hålla föredrag, utbilda och moderera kring våra expertisområden. Vi är också vana vid att arrangera informations- och utbildningsdagar för mindre och större grupper. Med vår breda erfarenhet och vårt kontaktnät kan vi hjälpa er att förbereda och genomföra det evenemang ni vill ha för att lyfta säkerheten och förbättra arbetsmiljön på ert företag.

Johan planerar och leder med säker hand möten och seminarier med många olika presentatörer, och är även van vid att utbilda personal och nyckelpersoner kring t ex systematiskt arbetsmiljöarbete och säkerhetskultur. Johan har bl a arbetat med Billerud Karlsborgs Arbetsmiljöseminarium med 1000 deltagare.

Peter är en flitigt anlitad utbildare och föreläsare inom sitt område. På bilden nedan håller Peter ett föredrag om säkerhets- och miljösamordnarens perspektiv vid IPS seminarium om Entreprenadsäkerhet den 15 mars 2017. Utmärkande för Peters framföranden är att han är engagerad, inkluderande, okonventionell och gärna skippar PowerPoint-presentationen.

Peter Kemim

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Säkerhetskultur som utbildare, föredragshållare och moderatorer”